Foto: Mel Boas-boasphoto.nl

Kickoff PostNL samenwerking Zeist - Foto: Mel Boas

Over Innoveere

De aanpak start met het lef om samen te proberen en te pionieren, proeftuinen met stakeholders op te zetten en deze te laten door-ontwikkelen naar volwaardige landelijke oplossingen waar andere opdrachtgevers bij aansluiten. 


Innoveere lanceerde als eerste concept het Signaalpunt, dat voor een gemeente één of meerdere meldpunten invult voor maatschappelijke thema’s als eenzaamheid, verward gedrag, schulden, onverzekerdheid, gedwongen isolement of het weigeren van noodzakelijke hulp zoals bij meldingen voor de WVGGZ.

Werkwijze

De adviseurs van Innoveere helpen de gemeente om haar bestaande hulpaanbod in kaart te brengen en om te bepalen waar de grootste behoefte is aan verbinding tussen hulpverlening en burger.

Doormiddel van het Signalenportaal kan Innoveere vervolgens zorgen voor het vereenvoudigen van de verbinding tussen:

- burgers, bedrijven en gemeente.

- gemeente en ingehuurde professionele dienstverleners.


Daarnaast ondersteunt Innoveere het proces binnen de gemeente dat ervoor moet zorgen dat een ongevalideerd signaal op een informatieveilige manier onderzocht wordt en vervolgens binnen de afgesproken termijn als gevalideerde casus wordt doorgegeven aan de partij die iets met het signaal gaat doen.


Thumbs up
Veilig

Betrouwbaar

Innoveere is ISO 27001 gecertificeerd en verwerkt uitsluitend gegevens binnen de grenzen van de AVG.

Voor meer informatie: 

Contact

Signaalpunt

Eenzaamheid komt niet alleen voor onder ouderen. Een grote groep mensen in Nederland zijn eenzaam. De kans is groot dat je iemand in je omgeving kent waarvan je denkt dat hij / zij eenzaam is. 


Eenzaamheid is jammer genoeg veelal niet op te lossen door af en toe een bakje koffie te drinken met deze persoon. Het is een ingewikkelde problematiek. Gelukkig zijn er professionals die deze personen verder kunnen helpen. Om deze professionals te ondersteunen hebben wij het Signaalpunt ontwikkeld. Deze tool helpt professionals en gemeenten bij het vinden en zorgen dat personen bij de juiste hulpverlening terecht komen. 


Meer informatie
Onderscheidend dankzij
Oplossingen


COMPLETE AANPAK


Eenvoudig & slim