Innoveere opnieuw ISO 27001 gecertificeerd
Vandaag heeft Innoveere en haar dochteronderneming Signalenportaal het goede nieuws ontvangen dat we de de controle audit opnieuw met succes hebben doorlopen! Dit betekent dat wij op verantwoorde wijze omgaan met persoonsgegevens en dat de deelnemende gemeenten erop kunnen rekenen dat hun gegevens volgens de normen van de AVG beheerd worden.
Logo Innoveere PNG
Logo Signaal PUNT handen rechts

Informatieveiligheid in het algemeen en verwerking persoonsgegevens volgens de AVG is voor Innoveere dagelijkse kost. Om dit te bewaken werkt Innoveere met een informatie security management systeem (ISMS). De ISO 27001 audit controleert of wij de genomen maatregelen daadwerkelijke implementeren.

Daarom is Innoveere verheugd om het nieuws te delen dat we ISO 27001:2013-Controleaudit hebben behaald; dé industriestandaard voor informatiebeveiliging.


De certificering is van toepassing op onze al onze producten.


Wat is een isocertificering?


Wat is ISO 27001:2013? De ISO 27001:2013-familie van normen helpt organisaties om 'informatiemiddelen' veilig en beveiligd te houden. De certificering toont aan dat wij een systematische aanpak hebben ingevoerd voor het verwerken, beheren en beschermen van de gevoelige informatie die u en uw medewerkers met ons delen.


ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. In deze standaard staat beschreven hoe een organisatie procesmatig om kan gaan met het beveiligen van informatie.


Aan de hand van ISO 27001 certificering door BSI bewijst dat ons ISMS voldoet aan alle normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Een ISMS is de manier waarop je, in het geval van ISO27001, de informatiebeveiliging kunt besturen.