Het Signaalpunt is nu geschikt voor mobiel!
Met plezier informeren wij u dat de vernieuwde versie van het Signaalpunt tegen Eenzaamheid / Signalenportaal live staat! Voor deze versie hebben we de focus gelegd op verbetering van de schaalbaarheid van het Signaalpunt. U hoeft voor deze nieuwe versie niets te doen, als u de pagina bezoekt krijgt u direct de nieuwste versie.

Met plezier informeren wij u dat de vernieuwde versie van het Signaalpunt tegen Eenzaamheid / Signalenportaal live staat! Voor deze versie hebben we de focus gelegd op verbetering van de schaalbaarheid van het Signaalpunt van de publiek beschikbare pagina. Zodat het Signaalpunt nu op alle apparaten goed bruikbaar is. U hoeft voor deze nieuwe versie niets te doen, als u de pagina bezoekt krijgt u direct de nieuwste versie.

Responsive design

De publieke pagina van het signaalpunt is vanaf heden schaalbaar (responsive). Dit betekent dat de pagina zich automatisch aanpast aan de beschikbare ruimte. U kunt hierbij denken aan de smalle ruimte op een smartphone, tablet maar ook wanneer de pagina embedded is op website. Dit maakt het afgeven van een signaal met een telefoon of tablet of via de embedded versie makkelijker.

Eenvoudig opzoeken van een adres

Het oplossen van de postcode + huisnummer naar een adres is aangepast. Hierdoor is het beter en logischer te gebruiken is en het ziet er nog beter uit ook!

Voorbeeld adresoplossen

Slimmere volgorde van vragen

De vragenvolgorde is iets veranderd. Hierbij is de voornaamste aanpassing het verplaatsen van het adres en gerelateerde vragen naar de eerste stap. Zodat de melder direct een signaal kan toevoegen voor een gemeente die deelneemt.

Privacy-verklaring

Er is een nieuw en verhelderde privacyverklaring. We hebben het privacy statement kritisch doorgenomen en een vernieuwde en verbeterde versie gemaakt! Hij is nu nog duidelijker en completer.

Voorbeeld privacyverklaring